Hebt u nog DE waardepunten liggen waar u een goede bestemming voor zoekt? Of misschien hebt u ze al bewaard voor deze actie.

Zaterdag 20 november was er door corona helaas geen intocht in de haven met de Sint en pieten. Maar hier werd door het Sinterklaascomité iets anders voor bedacht.

Beste inwoners van Kollumerzwaag en Veenklooster:

We beleven momenteel weer roerige tijden, nu we zitten in de Lockdown light. Wij, als doarpsomtinkers en doarpshelpers, willen er zijn voor een ieder in Kollumersweach en Feankleaster.

De knoop is doorgehakt. De intocht van Sinterklaas in Kollumerzwaag en Veenklooster gaat door! Niet met een aankomst in de haven maar een grote rondtocht door de dorpen Kollumerzwaag en Veenklooster.

Toekomst speeltuinen Sânbulten en oud Kollumerzwaag

De 5 speeltuinen worden gedragen door de 5 wijken van Kollumersweach.

Vaccinatielocatie in Kollumerzwaag

Op 10, 17 en 24 november kunt u voor een vaccinatie tegen het coronavirus ook terecht bij een pop-up locatie van GGD Fryslân in Kollumerzwaag.

Meer info artikel op website rtvnof

Grote opkomst eerste prikdag ( verslag website rtvnof)

 

Nieuwe speeltoestellen Kollumerzwaag officieel in gebruik genomen.

Zaterdag 23 oktober 2021 zijn de speeltoestellen in de speeltuinen Raadsherenlân en aan de D. Wiersmastrjitte officieel in gebruik genomen.

Himmeldei 2021

Zaterdag 16 oktober was het Himmeldei 2021 in Kollumerzwaag en Veenklooster. Plaatselijk Belang is blij dit weer te kunnen organiseren, nadat het meerdere keren uitgesteld moest worden.